031.107.4024 ; 0728.216.663 ; 0722.367.241  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Transport si retururi

Mamuf (mamuf.ro) va pune la dispozitie metoda de livrare prin curier rapid: Fan Courier , DPD , Bookcurier sau Sameday,

Livrare in 1-2 zile dupa confirmarea comenzii.

Grila de calcul in functie de valoarea comenzii este urmatoarea:

DPD/Bookurier/Sameday

0 RON - 300 RON: 13 RON ;
300 RON sau peste: Gratuit.


Fan Courier

0 RON - 500 RON: 16 RON - livrare a doua zi;
501 RON sau peste: Gratuit - livrare a doua zi

30 lei - livrare in aceeasi zi pentru Bucuresti (comenzi postate si confirmate pana in ora 13.00) si Ilfov (comenzi postate si confirmate pana in ora 11.00) 


Primele 2 kg ale coletelor sunt platite de www.MAMUF.ro . Coletele ce depasesc acest numar de kg vor fi taxate suplimentar cu cate 1 leu/kg. Greutatea coletului va fi comunicata clientului de catre operatorul Bebe Pufos in momentul in care se confirma telefonic comanda.
Firmele de curierat rapid care livreaza coletele catre dumneavoastra sunt Fan Courier, Sameday, Bookurier sau DPD.Daca doriti expedierea coletului intr-o localitate care nu se afla in raza acestora (detalii https://www.dpd.com/ro; https://www.fancourier.ro/locatii-fan/; https://www.sameday.ro/) se va achita un cost de transport suplimentar 5 lei. Daca nu doriti sa suportati acest cost, aveti posibilitatea sa ridicati dumneavoastra coletul de la sediul Fan Courier/DPD/Sameday din localitatea cea mai apropiata unde exista o filiala a firmei de curierat.
Nu expediem produsele prin Posta Romana.
Momentan , nu livram colete in afara Romaniei.

Returnari Produse

Reguli si pasi pentru returnarea produselor:

Persoanele fizice care achizitioneaza produse de pe site-ul mamuf.ro au posibilitatea sa se retraga din contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile calendaristice de la primire.

In ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila RAMIX VISION – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu mamuf.ro).

 

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu mamuf.ro). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

 

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 mamuf.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate. Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. 

Care sunt pasii pentru a returna produsele?

Pasul 1.  Ia legatura cu operatorii MAMUF.ro pentru a anunta retragerea din contract, prin intermediul adresei de e-mail : contact@mamuf.ro in care sa ID comanda, produsul pe care doresti sa il returnezi si motivul returului.

Pasul 2. Pregateste coletul si trimite-l catre noi  Este obligatoriu sa trimiti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. Retragerea ta din contract va fi posibila doar daca se respecta termenul de 30 zile de livrare de la notificarea de retragere. Costurile de returnare sunt suportate de catre cumparator, conform legii.  Adresa la care trimiti coletul este :  Destinatar: RAMIX VISION S.R.L.  Adresa: Str. Nuferilor , nr 34A, sector 1, Bucuresti

Pasul 3. Iti restituim banii  Iti restituim contravaloarea produselor achitate in termen de 14 zile de la data notificarii de retragere din contract, dar nu mai devreme de data la care produsul ajunge fizic la noi. Dispozitii legale  In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie a fie in starea de la vanzare, insotit de toate accesoriile, manualele de utilizare si eventualele softuri incluse, precum si certificatul de garantie (original), iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata.  In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului, in caz contrar putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.

Important  Nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului, precum si cele care au fost desfacute ori ale caror piese au fost inlocuite si nici produsele nefunctionale care fac obiectul reparatiilor sau inlocuirii lor in baza garantiei.  Conform art. 16 din aceeasi ordonanta, sunt exceptate de la dreptul de returnare urmatoarele:  - produsele al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant; - produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau personalizate la cererea acestuia, precum si cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau cele care se deterioreaza ori se degradeaza rapid;  - inregistrarile audio, video sau programele informatice in cazul in care sunt desigilate de catre consumator; - produsele confectionate la cererea consumatorului

 

 

  
  
  
  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?